spacer
Digitenne
spacer
Televisie kijken ZONDER schotel,
NIET aangesloten op 'de kabel',


is binnen- en buitenshuis draadloos mogelijk met een 'DIGISPRIET'!

spacerspacer
Een DVB-T (digitale) tuner/decoder met een klein antennetje, (afhankelijk van Uw lokatie) is voldoende om de signalen uit de lucht op uw (oude) tv-toestel te krijgen.
spacer
Zelfs op plekken waar het voorheen onmogelijk was om televisie programma's te ontvangen. (uitzonderingen in bepaalde situaties zijn mogelijk)

Ook zijn er nu TV toestellen leverbaar met ingebouwde digitale DVB-T tuner!

Tenminste 26 digitale televisie kanalen en 19 digitale radiostations zijn op deze wijze uit de lucht te ontvangen. Waaronder natuurlijk alle bekende Nederlandse TV zenders alsmede de populairste radio stations.
spacerDIGITENNE RADIO & TV DECODERS

Met een Single Tuner DVB-T decoder/ontvanger kunt U tv kijken of radio luisteren, maar niet tegelijkertijd een ander programma opnemen. (Dit kan uiteraard wel met twee single tuner DVB-T ontvangers)
spacer
Met een Twin Tuner decoder/ontvanger kunt U tv kijken, en ook tegelijkertijd een ander tv-programma opnemen met een losse VHS, DVD en/of Hard Disc videorecorder.
spacer
Met de Personal Recorder DVB-T decoder/ontvanger kunt U TV kijken en 2 programma's tegelijkertijd opnemen op ingebouwde harde schijf (80 of 160 GB), tot 100 uur. Vele nieuwe mogelijkheden, zoals live stilzetten van programma's en verder kijken wanneer het U uitkomt, of een gedeelte direct herhalen.
spacerspacer
De publieke omroepen zijn tegenwoordig in heel Nederland ongecodeerd (FTA) via DVB-T te ontvangen in de ether. Landelijke ether dekking voor de andere kanalen komt medio 2007 gereed via KPN Digitenne. (Onder voorbehoud)

spacer
Funke DVB-T binnenantenne

Momenteel wordt er in heel Nederland digitale radio en TV uitgezonden via de ether
spacer
Funke DVB-T buitenantenne

Voor goede ontvangst ver weg van de zendmasten is bijvoorbeeld de Funke DSC 300 buitenantenne aan te raden.

spacer
Vertikale meer-elements UHF antenne

Met een goede meer elements buiten (dak) antenne is ook ontvangst een heel eind verder rondom genoemde regio's mogelijk! Het DVB-T zendernetwerk in andere delen van Nederland is in ontwikkeling.
spacer
UHF spriet

spacer
Wij hebben DVB-T ontvangers geleverd aan onder meer Amsterdamse taxi's!
Taxi klanten onderweg naar Schiphol kunnen bijvoorbeeld kijken naar het laatste nieuws op CNN en BBC World.


spacer
INTERNET: Via Digitenne is internetten niet mogelijk.
Wij adviseren Digitenne te combineren met een ADSL aansluiting via de telefoonlijn. Voor afgelegen locaties adviseren we internet via satelliet.
 
spacer

Digitenne van KPN ontvangst aanzetten in 5 simpele stappen:

1. Zoek een geschikte plek voor het antennetje. (binnenshuis bij voorkeur bij het raam en zo hoog mogelijk) Sluit het antennetje aan op de decoder/ontvanger.

2. Sluit de ontvanger aan op uw televisietoestel of VHS- of DVD-recorder via SCART of RF coax kabeltje.

3. Zet de ontvanger aan en laat de ontvanger indien nodig automatisch zoeken naar alle kanalen (zie gebruiksaanwijzing bij de ontvanger) Als de ontvangst goed is kunt U meteen al zonder smartcard Nederland 2 en Radio 1 ontvangen. (Deze zenders zijn ongecodeerd)

4. Bel voor het activeren van uw KPN Digitenne abonnement gratis 0800-0576 Geef uw smartcard nummer door en volg verdere instructies.

5. Schuif de smartcard in de digitale ontvanger U kunt nu genieten van Digitale radio en televisie uit de ether!

KPN Digitale TV Service desk 0900-0576 (€ 0,10 per min.)


spacer


top


©   1997 - 2010                    PEUCHEN   PROJECTS            Amsterdam    Holland